Наша недільна школа – це невелика дружня сім’я,у якій навчальний процес і всі заходи спрямовані на те , щоб діти мали можливість пізнати Бога не тільки вивчаючи Закон Божий , а й відпочиваючи, бо відпочинок – це найулюбленіше заняття вихованців.

11 лютого 2018 року , з благословення настоятеля Хрестовоздвиженського храму м . Ізюма протоієрея Богдана Думіндяка , учні , що навчаються в недільній школі при храмі, відправились в подорож до міста Харкова . Діти відвідали православні святині й унікальні пам’ятки архітектури – Благовіщенський собор , Свято – Покровський чоловічий монастир , Свято – Успенський собор , які зачаровують серця людей своєю красою , величчю та художнім оформленням , а з дзвіниці Свято – Покровського монастиря, де ми побували , відкриваються неймовірні краєвиди міста , якими можна довго милуватися. Також юні паломники помолилися біля мощей святих угодників Божих у Благовіщенському соборі .

Розвиток духовного потенціалу дітей не можливий без норм моралі , культури , мистецтва . Усе це впливає на становлення особистості , адже нашій державі потрібні люди духовно багаті , націлені на добро, красу , творчість . Тому діти ще й відвідали Харківський театр для дітей та юнацтва й подивилися виставу « Неймовірні пригоди Пеппі Довгапанчоха». Весела музика та талановита гра акторів справили незабутні враження . Також учні мали можливість познайомитися з таким видом мистецтва як пісочна анімація. Дехто навіть спробував себе в ролі художника . Потім відвідали Макдональдс .
У гарному настрої ,сповнені нових вражень , радісні та щасливі повернулися додому.

Просмотров: (44)

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru