1 січня 2018 року , у день пам’яті мученика Воніфатія, преподобного Іллі Муромця Печерського та преподобного Амфілохія Почаївського, у Хрестовоздвиженському храмі було звершено Божественну літургію, яку очолив протоієрей Богдан Думіндяк у співслужінні протоієрея Олександра Панасенка. Новий рік громада розпочала зі спільної молитви, сподіваючись , що цей рік буде кращий , ніж минулий , що молитви допоможуть нашій державі й суспільству , що буде мир і злагода між людьми .
Після Літургії священнослужителі звершили подячний молебень , під час якого разом з паствою піднесли подяку Господу за прожитий рік , а також просили благословення на рік наспупний.
У цей день молитовно відзначив свій День народження отець Богдан. Парафіяни побажали духовному наставнику здоров’я ,духовних і тілесних сил у пастирському служінні, Божої милості й допомоги в усіх починаннях . Також з Днем народження настоятеля привітали отець Олександр Панасенко і настоятель Свято – Преображенського храму архімандрит отець Симеон (Негрецький) .

Просмотров: (30)

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru