6 грудня 2018 року, у Навечір’я Різдва Христового, настоятель Хрестовоздвиженського храму протоієрей Богдан Думіндяк і протоієрей Олександр Панасенко звершили всенічне бдіння – велике повечер’я з літією , полієлейну утреню й перший час.
По завершенні богослужіння хор виконав різдвяні піснеспіви та колядки .
7 січня 2018 року, коли Свята Православна Церква відзначає одне з найбільших свят у році – Різдво Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа, було звершено Божественну літургію, яка пройшла особливо урочисто , піднесено й трепетно, а святкова атмосфера у храмі ще більше підсилювала різдвяний настрій та бажання дарувати щиру радість ближнім .

У цей день зібралося багато людей , щоб у спільній молитві славити Народження Спасителя світу. Після відпусту отець Олександр зачитав Різдвяне послання митрополита Ізюмського і Куп’янського Єлисея .Отець Богдан привітав усіх зі святом і побажав, щоб Ісус Христос, зійшовши на землю, прийшов і до кожного з нас, щоб кожен був готовий прийняти Христа своїми життям, вчинками, любов’ю й вірою, а благословення Новонародженого Христа Спасителя завжди перебувало з нами.

Також парафіян і священнослужителів з Різдвом Христовим привітали учні недільної школи. До їхнього виступу приєдналися й діти ,які в цей день прийшли в храм до Новонародженого Ісуса . Щирі голосочки, наче дзвіночки, лунали у храмі та торкались душі кожного, хто перебував там.
Усі діти в кінці свята одержали солодкі подарунки.

Просмотров: (69)

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru